2010-03-31
08:26:23

Onsdag

God morgon eller god vet jag inte om den är. jag har haft en sömnlös natt har lyssnat på en katt som skrickit sig hes. Jag ville bara strypa henne. Kan hon inte bara fatta att det inte finns någon som kan sätta på henne ;)Så nu ska det fixas tid hos veterinären dock måste vi väntar till felicia har löpt också fy farao. Jävligt grått är det ute dessutom vart tog solen vägen? igår var det ju galet härligt väder.
Nu blir det kaffe hejsvejs!


2010-03-30
13:38:56

Sol

Gud vilket härligt väder det är nu jag ska ta mig lite kaffe och sätta mig på balkongen. Snart slutar älsklingen då ska vi direkt till tippen och slänga massa skit sen blir det Ikea ska försöka handla hem oss lite krukor till balkongen så vi kan bara plantera, eller inte vi det lämnar jag till Robban. Sen en helg framöver måste vi börja fixa lite på kolonin också den ska bli så fin!
Och Sahra jag antar också att hon löper vi har tänkt att kastrera dom men kostar 1000 kr per katt så ska se om jag inte står ut så får vi nog åka till doktorn igen :)


2010-03-30
08:47:00

Tisdag

Hej svejs solen skiner och jag är lycklig :)
Igår åkte vi och storhandlade direkt efter att älsklingen hade slutat sen fixade jag till lite mat, sen fick vi för oss att sola så vi åkte iväg och solade lite på kraftverket, tror nästan jag brände mig lite ;) Sen slängde vi oss i soffan framför tvn.
Denna natten har det inte blivit mycket sömn alicia har varit orolig skrikit nästan hela natten men när vi går upp och gosar lite med henne blir hon tyst sen så fort man har lagt sig börjar hon igen, vad är detta ?
Denna veckan är det bara 4 arbetsdagar det gillar vi, dock jobbar Robban helg men det är ju bara mellan 6-9 på morgonen så det blir mycket ledigt ändån :)

2010-03-29
10:12:12

Måndag

God morgon eller har varit vaken en massa timmar :)

Min helg har varit kanon bra med massor av mys. Har varit så skönt att bara åka iväg en helg med älsklingen och lyxa till det lite. Dock piss regnade det hela helgen men det är ju inget ovanligt i göteborg. Inte mycket till shopping blev det inte heller men alltid när man vill köpa en massa kläder så hittar man ju aldrig något. Om en vecka sätter jobbet igång igen ska bli skönt faktist att få lite rutiner i vardagen igen.
Idag blir det bara en massa tvättande jag började rensa ut klädkammaren igårkväll när man ändå håller på kan man ju tvätta alla kläderna så det bara hänger rent och fräscht där inne.
Mina fönster är ny putsade tack vare svärmor som var snäll att fixade medans vi var i göteborg Tack!
Nu ska jag gå och mysa med mina bebisar som jag har saknat sååå mycket!

2010-03-26
08:31:39

Äntligen fredag

Vaknar upp med strålande sol och ett bra humör, Vi tolv tiden hade vi tänkt oss att börjar färden mot götet, ska bli underbart att komma iväg bara jag och älsk. Kameran följer skälvklart med:)


2010-03-25
12:33:16

...

Varför ska livet alltid vara så orättvist? Det har varit tillräckligt mycket motgångar varför kan hon inte bara få vara frisk?


2010-03-25
06:25:53

Torsdag

Snart helg underbart :) Igår var det en fullspäckad dag var hos frissan klockan 11.00 var inte klar förens 14.00 snacka om att jag hade ont i rumpan efter det ändå blev håret förjävligt rent ut sakt.När älsklingen kom hem åt vi lite snabbt sen kom svärmor på besök med lite fika:)
Hämtade förresten ut mitt schema igår med jag tänker fan inte jobba 3 helger i rad ?! Trodde meningen med det nya schemat var att man bara skulle jobba varannan helg? jag är sur nu.


Grattis Mia & Nathalie som fyller 21 år idag :) Synd att jag inte kan vara med och fira någon av er.

2010-03-24
06:37:28

Onsdag

God morgon onsdag! Vaknade upp med ett strålande humör idag har även sovit hela natten brukar typ vakna tio gånger annars men icke :)

Nu vill jag ha helg!

Har lite att fixa idag

  • Frissan 11.00 :)
  • Handla
  • Tvätta upp mitt tvätt berg
  • Plocka i ordning lite då svärmor kommer ikväll
  • laga mat

Allt detta ska jag hinna med helst innan älsklingen kommer hem :)

 


2010-03-23
20:34:49

Ny dator

Måste ju självklart prov blogga från min nya dator vi köpte idag älsklingen och jag. När kärleken kom hem från jobbet åkte vi iväg för att äta lite mat på thai silk som tyvärr inte alls var gott, besvikelse! Sen självklart en sväng förbi tokiga ture och köpa en massa gottit godis :) Efter det blev det en runda till media market för att handla hem lite grejjer bland annat datorn då!

2010-03-23
09:04:31

Puss


2010-03-23
08:57:59

Segis

Jag hatar mig själv när jag är såhär seg, det är inte kul! Tråkigt väder är det dessutom. Idag blir det att hålla sig inne och tvätta en massa. Skulle iofs behöva cykla ut till jobbet och se om schemat är färdigt ja så får det nog bli.
Imorgon ska äntligen till frissan om jag har längtat, nu ska det banne mig bli kort och blondt igen eller fårse kanske får någon knasig idé när jag väl sitter där i stolen har en förmåga att bli så.
Kommer ha jätte jätte svårt för att lämna mina bebisar hemma på fredag, Anki ska komma och hålla dom sällskap några timmar varje dag. Men tänker på mina lilla felicia som delar huvudkudde med matte varje natt hon kommer nog känna sig ensam. Mammas bebisar!


2010-03-22
13:41:55

Sol

Det är sol ute men ändå förbannat kallt höll faktist på att frysa ihjäl kändes det som iaf.
Nu är jag hemkommen har fått lite gjort Beställt arbetskläder, lämnat in en massa papper, varit på banken och ätit lunch. Nu ska jag ta mig lite kaffe hade jag tänkt sen ska plocka i ordning lite grann sen är klockan fyra hoppas vi på :) Älsklingen har sagt att han ska cykla hela veckan till jobbet annars måste ha ge mig 50 spänn varje gång han tar bilen, bra deal va ? :) Kanske blir lite pengar till mig ;)

2010-03-22
07:57:22

Soliga måndag

God morgon. Helgen har verkligen sprungit iväg,tråkigt. men vi har fått väldigt mycket gjort nu är det inte mycket kvar att fixa i lägenheten förens vi börjar på nästa projekt :)
Nu har jag fått i mig lite kaffe ska strax hoppa in i duschen vid tio tiden kommer Gina och plockar upp mig sen får vi se vad som händer. Kanske skulle passa på att åka förbi och beställa lite kläder till jobbet.
Jag väntar och väntar på mina pengar hoppas hoppas dom kommer innan fredag isf packar vi in oss i bilen vid lunch på fredag och åker till Göteborg och vem vet vad som händer där ;)

2010-03-19
15:13:54

Fredag

Fredag me like :)
Dagen har bara sprungit iväg vilket har varit skönt snart kommer min kärlek hem då blir det en massa mys.
Nu var han precis hemma och lämnade ett flak öl så antar att det blir alkohol ikväll också. Nästa helg har vi planer på att åka till Göteborg hoppas bara det blir av annars får det bli längre fram när vi båda har ledig helg. Kärleken börjar också jobba helg i april mer pengar åt oss inte mig emot :)
Köpte ett paket med små råttor till katterna igår när vi va i djuraffären Alicia är tokig i dom. Hon har väckt mig flera gånger i natt och velat att jag ska kasta iväg så hon kan springa och hämta.
Igår var det tänkt att jag skulle träffa en vän men blev tydligen inget av med det..


2010-03-18
12:14:49

Promenad

Nu har jag kommit in efter en liten promenad hade ju bestämt promenad idag så det blev det för min del dock var det bara grått och trist ute men det kanske spricker upp om en stund vem vet. Nu tror jag att jag ska fixa till något gottit baka något kanske, får se om jag hittar något spännande :)