2011-07-22
08:17:37

fredag 22 juli

God morgon, sovit skit inatt jäkla åska fy va otäckt det var.
Vi är hemma hos pappa/morfar för imorgon åker vi till stockholm!
Har hittat ett fint hus, så igår va vi och hämtade lite papper på de och i eftermiddag ska vi kolla upp vart det ligger, jag drömmer mig redan bort :)
Kunde väl varit om typ ett år fö nu har vi ju precis kommit iordning i den vi bor i nu!

2011-07-19
10:55:49

Tisdag

Packar & fixar lika bra att fixa det mesta redan idag lär glömma hälften i vilket fall ;)
Imorgon  beger vi oss till pappa/morfar några dagar, lördag förmiddag åker vi vidare till stockholm för att hälsa på storebror med familj.
Ska sova 8 nätter utan min sambo så länge har vi aldrig varit i från varandra, kommer sakna. Men tror det kommer att vara bra för vårt förhållande att verkligen sakna varandra.
Tar med mig min mini dator så ska försöka ge er lite uppdatering :)

2011-07-18
09:18:51

Måndag

God morgon kära vänner!
Måndagmorgon vart tog helgen vägen ? Idag är en sådan grå dag men mig hindrar det inte jag är på strålande humör.
Igår kväll satt vi här hemma och prata lite om framtiden. Jag ska ju börja jobba så fort det är möjligt inte mycket men lite då & då. Försöka plugga lite också. vid jul har vi även planerat att R ska ha 3 veckor semester kanske försöka åka någonstanns då ? :) Planer planer mer kommer men allt är inte till för er, lite privat måste man också ha :)

På onsdag är planerna att jag & Felicia blir hämtade av pappa/morfar för att sedan följa med honom hem några dagar, sen på lördag beger vi oss alla till stockholm & stannar tills onsdag. Detta betyder att pappa Robert får en hel vecka ensam utan sin lilla familj. Jag undrar hur det ska gå för min bortskämda sambo!

Här hemma är vi i full gång med att introducera mat för vår lilla dam, nu är vi inne på gröt kör morgon/kväll & nu börjar vi nog hajja hur man sväljer ;)

2011-07-14
10:02:35

Operation klädkammare

Nu är det dags att få lite ordning på kaoset hatar all oordning blir galen när jag inte hittar det jag ska. Mycket lättare att hålla iordning när det finns plats för allt :)

2011-07-14
09:53:12

Torsdag 14 juli

Regnet öser ner, idag klagar jag inte tycker bara det är mysigt, saknar bara min stora älskling.

Igår hade vi picknik nere på stranden tillsammans med Linda & Neo mys!
När jag kom hem blev det fixa till maten, Det var dags för Felicias första potatis! Hade räknat med värsta grimasen men tror faktist hon tyckte det var okej, hon har varit så intresserad av vad vi äter länge nu så igår tänkte jag nu kör vi så nu blir det potatis några dagar.
Idag klockan fyra är det dags för min efterlängtade klipp tid skönt med lite egentid med för den delen. Färgningen får jag fixa hemma nu så mycket lättare när man är mörk ju :)


2011-07-13
08:55:02

Stranden

Kort efter att jag hade skrivit inlägget såg det ut såhär.


Tack ska du ha hjärtat mamma hade precis piggnat till!
klockan elva ska vi möta upp Linda & Neo köpa lite gott sen blir det stranden!





2011-07-13
06:58:26

Onsdag

God morgon! Här startade vi morgonen 05.00 efter ha sovit som en kratta hela natten typ 2 timmar så vaknar jag av en otroligt pigg liten tjej men världens leende på läpparna, inser ganska så fort att det är bara att gå upp kommer aldrig få flisan att somna om ingen. Såhär sitter vi efter en skön dusch och en stor kopp kaffe ihopp om att vakna till liv.

Planerna idag var att ta en promenad ner till vattnet tillsammans med Linda. Men antar att det är några timmar tills dess så nu blir det att göra minsta möjliga.



2011-07-12
15:03:23

ojoj

Skulle lägga mig i sängen och amma då Felicia bökade lite slutade med att vi båda somnade i flera timmar ! Trodde jag var utvilad innan men nu känner jag mig piggare än någonsin :)
Nu ska snart maten på börjas för snart kommer pappa Robert hem från jobbet. Ikväll ska jag smita iväg och sola lite 20 minuter för sig själv är underbart, självklart älskar jag att vara med min dotter men lite egentid behöver vi alla!

2011-07-12
11:03:26

Tisdag!

Hej hej hur mår ni? Här är det alldeles strålande pigg och utvilad! Somnade samtidigt som resten av familjen igår så innan tio sov jag hör inte till vanligheten. Brukar sitta kvar uppe ensam är så skönt äta något gott och tända en massa ljus.

Igår åkte vi till pappa för att hämta hem våran bil har haft pappas ett par dagar nu eftersom robban skulle fixa till den lite. påvägen hem stannade vi till på ica för att handla hem det nödvändigaste.Resten av kvällen bestod av film, vi tittade på Gullivers resor men efter halva filmen tröttnade vi och stängde av skit dålig film om ni frågar mig!
Nu är det en viss tjej som gnäller dags för mat gissar jag på :)

2011-07-11
09:11:19

Världens sämsta!

världens sämsta bloggare va det ja!

Godmorgon på er alla glada, precis vaknat till liv skönt med lite sovmorgon. Felicia ligger i gymmet och jag ska passa på att ta mig en stoooor kopp kaffe känner att jag är värd de ;)

Tidens hinns inte riktigt med för blogg tycker jag har fullt upp hela tiden.
I onsdags åkte jag iaf till pappa för lite övernattning blev hämtade torsdag kväll av min finaste sambo, passade på att grilla allihop innan det var dags för hemfärd.
Fredagen gick åt att få lite ordning på kaoset/hemmet att det kan bli skitit så fort kan jag inte riktigt förstå. Kvällen blev det kaffe häng med Hanna :)
I lördags stack Robban iväg för att fixa lite bilar på morgonen, lite lunch sen in och fixa present vi skulle fira min brors barn Theo som fyller 1år i augusti men vi tog det nu när dom ändå var nere och hälsade på mamma, kvällen blev det grillat igen!
Söndagen kom och Robban stack även denna morgon iväg tidigt för att fixa en bil, jag inväntade min bror med familj de ville se hur vi bodde innan dom packade in sig i bilen till stockholm. Resten av dagen blev en riktigt härlig slappar dag med min finaste familj!

Om knappt två veckor packar vi in oss i bilen för en tripp till stockholm, har nog lyckats övertala sambon att följa med ;)

2011-07-05
12:01:47

Tisdag

Jobbig natt, men det får man räkna med när man har en lite bebis i familjen. Nu sover äntligen flisan sin förmiddagslur hon är envis, varför sova man kan ju missa något!
Jag ska passa på att få lite ordning här i kaoset hur kan tre människor skräpa ner så här mycket på bara några få dagar, antar att det är föräldrarna i huset som är värst! 
Sambon ska antagligen jobba över IDAG också, men jaja så är det. Timmarna behövs sen i vinter.  Imorgon blir det full rulle hela dagen antar jag. Ska träffa min faste plus sina söner får se vad vi ska hitta på för skoj, eftermiddagen/kvällen blir det kaffe med härliga Hanna som vanligt ;) Tycker det kommer bli så tråkigt när hanna & nicke flyttar här ifrån, så kul att ha ett par grannar som är riktigt bra
.
Nu hör jag någon som vaknar efter bara en halvtimme :)


2011-07-04
12:57:41

Promenad

Kom precis hem efter en frisk promenad ihopp om att flisan skulle somna men icke. Så nu ligger hon och gymmar pigg som aldrig förr.
Operation viktnedgång fortsätter, en hel del  kvar men hoppas på resultat snart!

2011-07-04
11:26:01

here we go

Måndag betyder trist ny vecka länge till helg. Trots att jag är mamma ledig hatar jag måndagar och längtar till fredag efter middag när hela familjen blir samlad igen!
Det är sådär grått halv trist väder idag, jag tycker det kan komma en stört skur är så mysigt att sitta inne med massa tända ljus då :)

Förra veckan fick jag en tassimo av min fina sambo ojoj va kaffe jag dricker nu, favoriten just nu är en latte liknande sak!
I helgen beställde vi även en ny soffa den kommer att passa så bra i vårt vardagsrum.

Nu är det dags att försöka få Flisan att sova sin förmiddagslur, hon gillar verkligen inte att sova min fina tjej!