2010-12-30
19:39:04

Torsdag 30 december

God kväll!
Dagen har spenderats av jobb hela långa dag, hem ta en snabb dusch sen vidare till affären var tvungen att handla lite inför nyår som är redan imorgon, tiden springer iväg. Nu ska jag krypa ner i soffan ikväll blir det faktist bingo :)


2010-12-29
13:29:58

Shopping

Nätshopping, musik, skumtomtar och ett glas cola innan jobbet ja då springer minsann tiden iväg!

2010-12-29
09:07:00

Sista kvällen!

God morgon för ett antal timmar sen :)
H
ar fått i mig lite frukost och fixat lite här hemma älsklingen har redan åkt iväg för att hjälpa en kompis att flytta. Tänkte alldeles strax hoppa in i duschen medans kaffet rinner ner! Idag vid elva tiden kommer pappa med familj på besök, kul! Pappa har bara sett lägenheten i kaos rivningsläge så ska bli kul att visa upp att vi äntligen börjar få lite ordning. Mycket mycket små fix kvar men nu ser man ju iaf hur det kommer att bli. Han kommer nog mest för att han vill visa upp sin ögonsten som han var och hämtade i söndags en åtta veckors hundvalp som numera är döpt till Elsa! Får se hur min lilla bebis här hemma reagerar när en hund far in. Men det ska nog gå bra :)

Sista kvällen på jobbet sen är det bara dagturer kvar helt underbart! Kommer dock att sakna mina mini mammor på jobbet, ni är verkligen något speciellt. Men tur att det finns mobil !


2010-12-28
13:30:27

Tisdag 28 december

Ursäkta fruktansvärt dålig uppdatering. Men det har hunnits med mycket jobb hela julhelgen besök hos pappa för julfirande och annat smått och gott!
Jag mår bra dock börjar mina 17 nya kilo kännas på både kläder och ork. Men allt är bara mys!
Idag har det tvättats som vanligt men allt är undanstökat nu, skönt. R har åkt iväg för att köpa oss lite mat.
Ser faktist att han kommer nu så uppdaterar lite senare :)


2010-12-22
10:16:58

Onsdag 22 december

Hej på er!
-20 ute underbart är det sverige vi bor i ? Jag börjar fundera går ju för tusan inte andas när man är ute. Jag är i fullgång med tvätten kan fortfarande inte förstå hur det kan bli så mycket tvätt under en vecka på två personer ?
Idag ska det plockas här hemma så att det är lite ordning till julafton.
Nu räknar jag ner dagarna har bara tio arbetstillfällen kvar sen slutar jag :) Tio veckor kvar tills du är beräknad att komma till världen!


2010-12-21
14:38:58

Äntligen

Beslutet kom idag från och med den 
5 januari är jag ledig minst ett år :)
Äntligen kan jag slappna av!


2010-12-21
12:45:18

Julklapp

Förresten dessa fina pålakan fick min kärlek i julklapp från jobbet, jag är nöjd iaf :)


2010-12-21
12:38:30

Baka baka liten kaka!

Nu har jag fått i mig lite lunch humöret är lite bättre nu :) Sitter och klickar runt lite på nätet har lyckats beställa lite bebis kläder det är ju så roligt. Dock är väntan lång nu!
Funderar även på vad jag ska köpa till min kära sambo i julklapp kanske är dags att komma på något. Måste ta mig in till stan för lite shopping snarast!  Men nu ska jag baka mig en kaka i väntan på att mitt gos ska komma hem. Dock får jag nog äta upp den själv då han har fått för sig att banta hur man nu kan komma på något så dumt !

2010-12-21
08:44:25

Tisdag 21 december

God morgon eller inte känner att jag har vaknat på fel sida. Trött trött trött vart finns min ork? Har hamnat i en sån där jobbig depp period känner jag. Men bara bita ihop antar jag.
Grattis lilla pappa som har namnsdag idag den bästa personen, Jag och min pappa pratar verkligen öppet om allting trodde inte man kunde ha sån nära relation till sina föräldrar. Men pappa och jag har missat för mycket tid tillsammans så nu njuter vi bara av att vi är vänner!

Nu blir det lite frukost sen får jag se om jag orkar ta mig för någonting, troligtvis inte!

2010-12-20
20:12:35

Måndag 20 december

God kväll!
 Dagen har bestått av sova tv sova sova. Bestämde mig för att stanna hemma från mitt kvälls pass på jobbet, då jag i princip inte sovit något alls inatt pga rygg ont och alldeles för mycket tankar. Har känt mig halv krasslig hela dagen.
Igår blev det stor handling på maxi inför julafton. Även Alicia fick sitt årliga jul bad hon måste ju vara fin för i år får hon följa med hem till pappa på juldagen jag åker inte utan min fina tjej!
Nu ska jag krypa ner i soffan igen!
Hörs imorgon!


2010-12-19
08:17:18

Söndag 19 december

Dålig dålig dålig uppdatering jag vet! Har haft fullt upp hela veckan. Har jag inte jobbat så har det fixats här hemma mina krafter börjar ta slut känner jag. Sover inte om natten alldeles för många oros tankar.

Men lite positivt finns den min älskade pappa kom hem från Thailand i Torsdags som jag har saknat att inte kunna ringa till honom så fort jag behöver prata. Det har varit tomt i två veckors tid nu!

Igår var det lördag ledig dag med älsklingen  vi gick upp tidigt och satte igång att göra köttbullar inför julen en sak att bocka av. Fortsätter och blir färdiga med vårt garderob bygge skruvar ihop skötbordet, rensar klädkammaren igen nu börjar det faktist likna något :)

Jag längtar efter vårt lilla underverk 10 veckor kvar dryga väntan!

2010-12-14
18:47:35

Gaaaaah

Försäkringskassan gör mig galen! 30 dagars handläggningstid kyss mig där bak!


2010-12-14
17:32:06

Tisdag 14 December

Nu kan jag äntligen pusta ut efter en dag på jobbet som bara sprang iväg, vidare hem för att sedan storshopping på maxi hem fixa mat nu Vila! Har inget vettigt att dela med mig av idag. Nu ska jag krypa ner i soffan tillsammans med mina två gos och ett glas kall cola :)


2010-12-13
09:04:47

Måndag 13 december

Kors redan lucia idag tiden springer iväg. Jag har precis stigit upp tog mig en förtjänt sovmorgon. Klockan tio ska jag börja tvätta mindre sugen och springa fram och tillbaka i det här iskalla vädret. Ge mig vår och sommar nu! Snön är fin att titta på så den får gärna ligga kvar om jag slipper gå ut :)
Igår var det full rulle åkte till bauhause för att titta på innedörrar fastnade för ett par men bestämde oss för att fundera en stund under tiden tog vi oss en tripp till Ikea där det inhandlas skjutdörrar till våra gaderober skötbord och diverse andra små saker till bebbens kommande rum. Vi lånar med oss ett släp kör hem och lämnar av har under tiden bestämde oss för att vi tar dörrarna idag när vi ändå har ett släp åker till bauhause och det visar sig att det går inte kapa de dörrarna så mycket som vi behöver, Fan! Han vissade oss ett annat alternativ som var en tusen lapp dyrare så antar att vi får stå ut ett tag till ! Tusen extra på varje dörr var inte riktigt vad vi hade räknat med just nu.

Nu ska jag sortera mitt berg av tvätt sjukt mycket tvätt denna gång hur det nu kan bli så mycket på två personer ?!


2010-12-12
06:47:53

Söndag 12/12

God morgon god morgon.
Klockan har är inte ens sju och jag sitter här pigg och vaken med musik i högtalarna.
Igår fick vi upp gardiner och stänger i alla rummen utom bebis rummet tänkte jag skulle hitta en gardin som faller mig i smaken först.
Nu blir det lite
kaffe!