2010-01-31
10:18:11

Söndag 31 januari

Tro det eller ej så har jag försökt blogga i flera dagar men blir bara massa fel hela tiden.
Nu sitter jag iaf hör med mitt kaffe som vanligt och älsk tränar som vanligt :P
Vi har fortfarande inte hämtat våra sängar som vi skulle hämtat i fredags får se om det finns någon ork till det idag, sen i eftermiddag ska vi hem till svärmor på middag ;) 
Om exakt 2 veckor är det alla hjärtansdag undrar vad som händer då :)
Imorgon har jag iaf planerat in en tripp till stan MIA du kan väl följa med?
Min big brother har köpt sig ett hus i stockholm och en bebis ska dom få i augusti nej jag är inte alls avundsjuk !
Nej nu var det allt jag lovar ska uppdatera lite bättre :P

2010-01-26
10:17:50

fy!

Jag har ont i mina ben efter 8 timmars jobb i hemtjänsten igår upp och ner i alla trappor, kanske dags att börja träna lite mer seriöst? äh bara gilla läget som vanligt!

2010-01-26
10:15:54

Tisdag 26 januari

God morgon!
Alldeles för längesen jag uppdaterade nu tiden bara springer iväg känner jag fast man inte sysslar med så mycket.Vi har haft en rätt lugn helg fixat i ordning i köket efter vår lilla mini renovering och jodå ganska nöjd blev jag allt sen i söndags jobbade jag och när jag kom hem var bilen såld jisses vad skönt ett bekymmer ur världen. Även igår blev det lite jobb dock kväll men under tiden hade älsk varit och köpt två mattor precis sånna jag ville ha tack älskling :) Även Felicia gillade mattorna hon ligger och myser där hela tiden! Tror hjärtat kommer hem snart han har gått och blivit sjuk stackarn. Imorgon är det lön me like, sitter här och väntar på att posten ska komma så att jag kan se hur mycket jag får ihop denna månaden sen blir det att betala lite räkningar jippi!

2010-01-18
12:53:25

Måndag 18 januari

Det snöar hela tiden nu får det räcka!

Idag är det mycket tankar hatar när det blir såhär. Ring Ring ring.
Nej det funkar inte att tycka synd om sig själv såhär är det det är bara gilla läget.
Hatar alla dessa måsten. Allt som är bra har jag en förmåga att glömma bort.
Hur ska man hitta vem man egentligen är?


2010-01-17
09:18:49

Söndag 17 januari

Hatar söndagar alltid denna ångest, tycker inte om måndagar!
Ikväll ska vi på bio snabba Cash ska bli mys!
Igår blev det en lugn dag fixade lite tacos till kvällen sen blev det lite robinsson. Annars hände det faktist inte så mycket. Nu ska jag passa på att plocka i ordning lite medans älsk är och tränar innebandy:)

2010-01-15
16:01:02

Mat

Nu är vi mätta och goa efter mycket slit och jobb åkte vi och köpte mat. Ming palace fick det bli kines mat är aldrig fel :)
Nehe har faktist inget att skriva nu ska jag spela lite wii hade jag tänkt :)

2010-01-15
10:12:44

Fredag 15 Januari

God morgon!
Har egentligen inget att skriva jag sitter här med mitt morgon kaffe, R tränar igen och katterna springer runt och leker:)
Jag bara längtar tills lägenheten blir precis som vi vill ha det, men allting handlar alltid om pengar
Jag är kåt på pengar! Det finns inget man kan göra utan pengar. Visst vi har så vi klarar oss. men man skulle ju vilja ha lite extra så man kan hitta på lite. Men jag hoppas på att jag snart får ut lite försäkringspengar då har jag lovat att jag ska bjuda robban på en resa i sverige eller utomlands det återstår och se beroende på hur mycket det blir :)
Nu ska jag lufta mig lite på balkongen sen blir det en dusch
hej hopp!

2010-01-14
19:18:11

Renovering

Golvet i köket är färdig lagt målaren börjar imorn, det går framåt.
Har beställt tapet idag dock dröjer det 3-4 arbetsdagar innan den kommer hem kasst. Men till nästa helg ska det väl bli klart iaf.
Älsk är och tränar hur han nu orkar? själv är man helt slut.Kvällen ska spenderas framför tvn!
Imorgon ska vi köra till tippen och slänga det gamla golvet. Sen blir det bahause och köpa hem lite nytt så att vi kan fortsätta med hallen. Sen får vi se vad kvällen bjuder på :)


Den här blir det i som fondvägg i köket dock ingen bra bild alls :)


2010-01-14
10:54:46

Torsdag 14 Januari

Tjohej!
Här hemma är vi i full gång med att lägga golv, trodde jag skulle slippa och få ligga i soffan slappa men icke här fick man minsan hjälpa till. Otroligt pilligt men ändå rätt kul :)
Trodde katterna skulle bli rädda av allt ljud men dom sover så gott.När jag kom in i vardagsrummet låg Alicia och sov på datorn, Sötis!
Kommer även en snubbe hit senare idag som ska se hur mycket han ska ha för att spakla, måla och tapetsera köket skönt att det händer lite nu :) Ska åka iväg och titta lite senare och se om vi hittar någon fin tapet som vi kan ha på vår fondvägg i köket.

Mamma ringde innan och ville ha med oss hem till morfar idag men hinner inte riktigt med det tar ju nästan två timmar dit och sen två timmar hem så nja får bli en annan gång:)

Nu behöver han visst min hjälp igen så dags att kila, hej hopp!

2010-01-13
14:46:32

Mat!

Nu ska jag sätta igång med maten eller förbereda iaf. Idag bjuder jag på kycklinggryta och ris med någon smarrig sallad till, får se hur jag lyckas:)
Tjiing!

2010-01-13
11:16:32

Kaffe

Dagen går otroligt sakta vet inte vad jag ska ta mig till disken fixad tvätten igång. Får väl bli en kopp kaffe har ju trots allt bara fått i mig en kopp idag.
Chokladboll & kaffe får det bli min nya
drog!

2010-01-13
08:31:43

Bra

Det var nog rätt bra att jag gick upp för nu har dom precis varit här skönt nu kan jag gå här i min ensamhet hela dagen igen :)

2010-01-13
08:08:01

Onsdag 13 Januari

God morgon God morgon
Eller nej ingen god morgon här inte, ville bara somna om när R gick till jobbet idag men icke. Först kom det två otroligt gosiga katter & kröp upp i sängen har förresten aldrig sett dom så tidigare :) Sen kom jag på att det skulle komma några gubbar & kolla på fläktsystemet idag så kände att jag var tvungen att gå upp, dom skulle komma någon gång under dagen, tycker dom kan skriva en ca tid iaf. men nähe allt mellan 07.00-16.00.Så ingen sovmorgon här inte.
Idag är sista dagen för R på jobbet denna veckan, me like :) Han har tagit ut två semester dagar då vi ska börja lägga nytt golv i köket vi borde hinna med hallen också tycker jag allt!

Igår när kärleken kom hem från både jobb & träning så fick vi i oss lite snabbmat, sen var det dags att börja bära in allt i sovrummet igen då vi har sovit i vardagsrummet i snart en vecka:P Mitt uppe i allt kom vi på att vi var tvugna att köpa en sak till sängen som vi helt hade glömt bort så en snabbis till ikea fick det bli också :) Sen förbi svärfar för att låna en massa verktyg. 
R somnade tidigt jag stängde av tvn & fortsatta med min braiga bok :)

2010-01-12
12:54:37

Mina små älsklingar

Alicia & Felicia

2010-01-12
12:44:09

2009

2009

Har jag flyttat 3 gånger
Blivit Sambo
Skaffat 2 kattungar
Tagit studenten
Fått veta att jag ska bli faster för första gången