2010-05-26
11:36:29

Onsdag

Halloj!
Jag är en tröttis fick verkligen dra mig ur sängen idag för att komma upp. Har precis tryckt i mig lite frukost ikväll blir det jobb igen. Imorn är jag ledig då ska jag lämna in mina bebisar till veterinär kastrering är det dags för. Stackarna. En ledig dag sen jobb hela helgen fy farao positiv så blir allt mycket bättre.
Förra helgen var jag som sakt ledig så fredagen bestod av fika med svärmor sen kom R hem vid tolv då det var dags för besiktning på bilen utan några som helst problem kanon, på kväll blev det lite öl på vår balkong även Gina kom förbi blev lite utgång. Resten av helgen höll vi oss inne och bara hade det mysigt.
Imorgon är det lön det gillar vi :)


2010-05-20
10:44:49

Torsdag

Hej på er!
Nu tar jag med mig mitt kaffe och sätter mig på balkongen och väntar in Gina. Ikväll blir det jobb. Sen ledig hela helgen underbart!

2010-05-18
10:16:20

Tisdag

God morgon! Jag är helt slut i både kropp och hjärna. Har haft mycket på jobbet denna helgen.
I söndags slutade jag kvart över tre cyklade hem tog en snabb dusch sen vidare till min faster där vi skulle möta upp pappa för att byta bil. Ett snabbt hej sen åka vidare för att fixa någon mat fick bli pizza på sparta :) Hem slängde i oss maten sen hem till Anki robbans mamma :) för hon behövde lite hjälp med att flytta en byrå skulle bara dit en snabbis men fastnade på hennes balkong över 1 timme, jag gillar henne verkligen:) Sen åkte vi hem och gosade ner oss i soffan!
Igår var det måndag vilket innebar jobb igen jag kom hem halv fyra älskligen strax därefter fixade lite mat tillsammans åkte och hanlade en snabbis. Vid åtta tiden blev det en runda i stan då älskligen skulle plocka ner flaggorna jag älskar att få följa med högst upp på vattentornet är det bäst:)

Nu slänger jag i mig lite kaffe för att sedan bege mig en sväng med Gina, Sen kvart över tre är det dock dags för jobb igen men slutar redan kvart över åtta :)

2010-05-15
10:31:21

Lördag

God morgon!
Idag är det lördag vilket innebär en kväll på jobbet, börjar kvart över två så vet inte vad jag ska fördriva tiden med innan det är det dags. Älsklingen ligger och vilar lite nu eftersom han var uppe och jobbade vid 5 och jag sitter med mitt morgon kaffe ska snart gå och väcka honom så vi kan åka en liten sväng :)
Igår var min enda lediga dag denna veckan så vi tog en tur in till stan Robban klippte sig under tiden sprang jag in en snabbis på h&m sen förbi tokiga ture för att handla hem massa godis till vårt fredags mys.Käkade lite lunch sen tog vi en tripp till ikea jisses va folk det var!
Imorgon blir det byta bil med pappa igen dom skulle köra upp husvagnen till borgholm idag. Vi är förövrigt bil ägare till en saab nu vi bestämde oss för att köpa den tillsammans så nu måste jag snart fixa mitt körkort så att jag kan ha användning för min halva bil ;)

2010-05-13
07:34:22

Torsdag morgon

God morgon god morgon här är läget på topp. Igår jobbades det nytt ställe men ett mycket bra ställe skulle jag få alla mina x-turer där skulle jag bli glad men så är nog inte fallet. Cyklade snabbt hem för att fixa till mig lite blev upplockad av Gina för en tur in till stan. Vi passade båda på att ta en dropp in tid hos frissan så nu har man en frisyr igen :) Blev en runda förbi bolaget sen hem. Senare tog R och jag en runda med bilen hamnade på mcdriven men gottit var det. Sen hem för att förtära lite alkohol dock inte ens en cider för min del men älskligen fick i sig lite mer:) Idag ska det jobbas kväll är inte jätte sugen på det men är ju ledig imorgon. R har två bilar som ska fixas till får se om han hinner med båda idag.
Bara massa text måste bli en roligare blogg ska komma mer bilder :)


2010-05-10
11:40:32

ändrade planer

Blev ingen träff med Gina idag så nu vet jag inte vad jag ska hitta på fram tills jag börjar jobba. Maten fixad disken fixad tvätten klar, så ja vad händer blir nog bara slapp i soffan. Hatar att inte ha något att göra innan jobbet blir bara att man sitter och väntar på att få åka iväg.

2010-05-10
09:18:44

Måndag morgon

God morgon, här hemma har jag varit i full gång men tog mig en efter längtad kaffe pause. Kaffe utan cigg är inte alls detsamma men vad gör man inte:) Ikväll vankas det jobb älsklingen ska  ändå tills sitt andra jobb. Vi har bestämt oss för att jobba gärnet ett tag här ska det sparas pengar som sakt är ju lite saker på gång :) Jag ska snart slänga ihop lite mat och fixa två matlådor tills robban kommer hem så att han hinner få i sig någon mat :) Idag ska jag även hinna med ett träff med bästaste Gina, nu måste det fixas. hej hopp!

2010-05-08
13:34:57

Lördag

Hej Svejs. Har precis tryckt i mig en kalas god Gyrospizza från sparta ligger i soffan och tar det lite lugnt innan det är dags för jobb. Längtar redan till jag slutar då ska jag hem och krypa ner i soffan tillsammans med älsklingen.
Idag har vi en snabbis på hemhörnan med hittade inget direkt mer än lite ljus :)
Igår plockade älsk upp mig efter jobbet efter som det var sånt oväder, hem och fixade sen blev det en liten tupplur. Blev en lugn kväll med fredagsmys.

2010-05-07
06:31:16

God morgon

Har fått i mig lite kaffe och ska snart cykla till jobbet i detta jävla vädret. Har varit vaken sen klockan fyra har legat och lyssnat på ös regn och ett jäkla blås väder. verkar som det har slutat regna nu iaf men lär ju ta lite längre tid att cykla kan tänka mig att det blir motvind. Men idag är det fredag och jag slutar redan kvart över ett LYX! Nu måste jag fixa mig lite mackor till jobbet sen klä på mig en massa kläder men vi hörs senare idag/kväll. Hej på er!

2010-05-06
20:23:24

Torsdag

God kväll!
Jag sitter i soffan efter en hektisk dag både hemma och på jobbet.  Försöker även hålla mitt humör uppe trots utan cigg. det går ganska bra iaf :)
Blir lite jobb även imorgon älsklingen åker till växjö för att chippa bilen så  nu ska den tydligen gå ännu fortare :)
Nu ska jag hälla upp lite godis och lägga mig brevid älsklingen som fortfarande inte är frisk. Men ville mest säga att jag har slutat röka:)

2010-05-04
09:09:51

Sjukis

Mår inte alls bra. Älsklingen kom hem från jobbet vid tolv igår med huvudvärk och illamående lika med mig, så hela dagen låg vi i sängen tittade lite på tv vilade en stund tittade lite på tv vilade lite till.Har fortfarande huvudvärk och illamående inte alls bra. Jobbar imorgon kväll får se hur det ska gå. Nu ska jag lägga mig och vila en stund igen.