2011-01-28
11:12:51

MMS inlägg

Tandläkaren avklarad. Bauhaus för inhandling av inne dörrar avklarat! Nu blir det shopping till bebis:)


2011-01-27
13:54:42

Pigg!

ja konstigt nog är jag så himla pigg, kan det verkligen vara så att dom där envisa järntabletterna verkligen funkar ?
Igår spenderade jag min förmiddag hemma hos min kära granne Mia på kafferep, trevligt värre! Kom hem runt ett och började baka, bakade till hjärtat kom hem vid fyra, det blev blandannat kladdkakemuffins, negerbollar & kolakakor! Sen var det dags att laga middag som bestod av pommes, bea och egen panderade snitzlar :P
Slängde i oss mat vidare till city gross med svärfar, där det inhandlades diverse nödvändigheter.

Och idag är jag lika pigg! Jag har strukit mitt berg av tvätt, det tog sin lilla tid. Damsugat, torkat golv dammat! nu är det bara lite små fix kvar, jag har fortfarande energi ;)
Alicia bara njuter av att solen skiner in genom våra otrolig smutsiga fönster, hon ligger på kökbordet och solar sig :)

Tänkte slänga in en magbild ikväll har trots allt inte lagt in en enda, har inte tagit några heller tråkigt nog i vecka 35 kanske det är dags ? :)

2011-01-27
10:31:04

Mys!

img_3576 (MMS)

Mys!


2011-01-25
09:19:47

Aha jag är med...

Efter att ha funderat och funderat har jag kommit på de utan något samtal utan helt själv. jag är nöjd.
Jag vaknade utvilad idag skönt har endast varit upp 3 gånger på toa inte illa. Jag börjar tvätta vid tio R kommer hem vid tolv vi ska vara på bb vid tre undra vem som är mest nervös. Nu ska här rensas tvätt och på med ansiktet.
Tjiiing!


2011-01-24
12:58:46

Måndag 24 januari

HEJ! Ur dålig uppdatering jag vet! Helgen har bara flugit iväg och vad har vi gjort inte en anning faktist. Bara njutit av ledigheten antagligen.
Min morgon har sprungit iväg har suttit och räknat och läst på, Försöker komma fram till hur många dagar jag ska plocka ut föräldrarpenning för att "överleva", vill ju vara hemma så länge som möjligt med min bebis. Tror jag har lyckats få ihop det, ska bara kolla med min kära Man så han godkänner mina planer ;) Idag är det ingen föräldrarträff den är flyttad tills imorgon då vi ska upp till BB och kolla hur allt ser ut!

43 dagar kvar!
Jag har en känsla av att det blir tidigare!


2011-01-20
11:10:40

Soliga Torsdag!

Hej!
Torsdag snart helg, skönt! Idag skiner solen hur skulle man kunna vakna på fel sida då ?
Dagen går sakta tycker jag, har hunnit med frukost vika tvätta plocka ur diskmaskinen och plocka i ordning överallt, ändå är klockan bara elva ?! Nu väntar jag in posten håller tummarna för att mitt nya simkort kommer :)
Nu ska jag återgå till att inte gör något alls, kanske passa på att ta en promenad i solen, ja så får det bli !


2011-01-19
14:18:44

Onsdag 19 januari

Allt är bra med oss dock är vi trötta! Järn värdet är i botten. Knapprar tabletter hoppas på resultat snart. Idag går vi in i vecka 34 nu tycker jag det går långsamt igen.
Hämtade min leksak i måndags kan inte använda den mitt sim kort passar inte nytt är bestället, hoppas det kommer imorgon.
Sambon ringde nyss berättade att han har snöjouren fram till nästa torsdag, fina pengar. Hoppas det inte kommer någon snö :)
Nu ska jag plocka in den rena tvätten som luktar så gott i hela lägenheten. Sen sätta på mig ansiktet så jag kan åka till city gross !

2011-01-18
13:05:53

Tisdag

Igår var det besök hos barnmorskan allt var bra med lillen, skönt de!
Nu ska jag ta tag i mitt liv och ta mig en tur till ikea istället här hemma går det inte sitta och uggla :)

2011-01-17
10:55:29

Måndag


Måndag!
Städa
Till Mvc för att kolla så allt är bra med lillen!
Laga mat
Fortsätta städa
Föräldrar träff
Ännu mer städa!
Sova.


2011-01-15
13:44:56

Lördag!

Hej lördag!
Dagen har spenderats med lång frukost sova vidare några timmar. Plocka ut alla grejjer från lillens rum då vi äntligen ska sätta lister där under kväll.Äntligen kan jag börja få möblera & dona där inne :)  Nu är R & svärfar iväg och slänger skräp på tippen så nu är i princip baksidan tom på skit också sköööönt! Nu har jag inte tid att skriva mer nu ska vi fortsätta att fixa :)


2011-01-14
11:06:46

Rip.

Eric Clapton - Tears in heaven
 
farmor jag saknar dig! 65 år gammal livet är orättvist!
Vi tänker och saknar dig allihop.


2011-01-14
08:46:13

Fredag 14 januari

Äntligen fredag som jag har längtat bara gosa sig upp i soffan tillsammans med min kärlek och bara vara! Nej så var det icke tillbaks till verkligheten i helgen ska det fixas, lite små stressade är vi allt vill att lägenheten ska vara klar tills bebis kommer ju! Samtidigt vill vi bara njuta av våran fria tid tillsammans kan bli svårt dethär :)
Dagens planer sket sig lite, så får se vad jag tar mig för idag. Slänga i en maskintvätt slänga alla sopporna. Sen leta efter något smarrigt fredagsrecept att test laga ikväll!


2011-01-13
13:17:02

Lista!

Dagens låt: Leona lewis - forgive me massa minnen!
Dagens outfit: Svarta mjukisar svart vit tröja & gose tofflorna.
Dagens happenings: Lång sovmorgon, baka bullar, prata länge med pappa i telefonen, gosa med världens bästa tjej, laga middag mysa med världens bästa sambo.
Dagens trevligt: Att jag vaknade med ett bra humör, prata länge med pappa!
Dagens otrevligt: Att jag måste gå ut med sopporna, att vi måste handla vilket betyder att jag måste sminka mig idag.
Dagens godis: Hitills har jag bara fått i mig tre kanel bullar två choklad bitar. Antar att det blir mer gottis ikväll måste fylla på förådet först :)
Dagens köp : Inget hitills är på jakt efter en skötväska så blir nog att jag klickar hem en lite senare!
Dagens vill ha : Min iphone, min bebis brevid mig. Fredag!
Dagens humör: Glad men smått rastlös.
Dagens frukost : Banan & en skål yoggi.



2011-01-13
12:20:37

Nybakade bullar!

JA tro det eller ej, jag har bakat kanelbullar för första gången i mitt liv. Jag tror dessutom att jag lyckades helt okej ändå! Hade fel jäst men tror dom inte smakade så konstigt ändå :P Att dom inte kan vara med och tävla i en skönhetstävling är en annan femma. Fick för mig att det var sjukt jobbigt att baka bullar men det var det icke :)

idag tog jag mig en rejäl sovmorgon vilket behövdes att inte kunna sova på natten är sjuuuukt jobbigt. Att jag dessutom håller min sambo vaken gör det inte mycket bättre jag kan ju sova lite på morgonen men det kan ju inte han direkt!

Min nya leksak jag införskaffade mig igår är en iphone 4 kunde inte hålla mig utanför grupptrycket :)

Igår gick vi in i vecka 33 alltså bara sjuveckor kvar, gaaaaah jag är nervös! Fast mest av allt bara längtar jag tills min lilla knodd är ute, har fått ett långt smalt streck på magen så ännu mer tyder det på att det verkligen är en lite Douglas i magen :)

2011-01-12
18:27:47

Ny leksak

Ja det har jag varit och beställt mig nu leverans tid om 4 veckor bara vänta. fast den som väntar på något gott...