2010-04-29
07:54:45

Torsdag

God morgon god morgon, har precis hällt i mig lite kaffe vid halv nio tiden kommer Gina och plockar så ska vi ta en tripp till Karlskrona för en massa shopping, kommer bli najs.Denna veckan har varit lugn har bara varit en massa jobb, kvällar vad annars? Imorn blir det dock dag sen ledig helg det gillar vi :)
Det är planer på gång stor planer, men det får förbli hemligt ett tag till ;) Nu måste jag fixa till mig lite. Hörs senare eller en annan dag :)

2010-04-25
08:14:42

God morgon

Jag hinner inte eller är det så att jag glömmer bort att blogga :P Jag har en ledig helg helt underbart skönt. I fredags slutade jag klockan två sen tog jag min super bike hem för att fixa allting inför kväll klockan 17.00 kom gästerna, vi hade en kanon bra kväll :) Det är redan söndag imorgon är det dags för jobb en kväll igen tycker nästan bara jag jobbar kvällar, men det får gå :) Nu ska jag ta fixa lite här hemma robban tränar till elva typ sen ska jag tvinga med honom till öland hade jag tänkt!

2010-04-20
13:16:56

Tisdag

Här hemma är jag i full gång med massa pill och fix. Balkongen har fått ett nytt bord äntligen, har bara två stolar kvar att fixa sen är det nästan klart:) Jag är lycklig helt galet lycklig kan det vara såhär bra.Allting har fallit på plats och jag njuter. Nu väntar jag på kärleken ska komma hem men klockan är ju bara kvart över ett så är en bra stund kvar. Idag ska det handlas och fixas inför födelsedagskalas på fredag, jobbar två kvällar nu och dag på fredag så ska försöka fixa så mycket som möjligt så man slipper stressa med allt på fredag :) Hörs snart igen!

2010-04-20
09:36:59

Kass

Jag är usel på att blogga, finns helt enkelt inte tid eftersom jag har ett så spännande liv ;)
Men jag lovar underdagen kommer uppdatering om den senaste vecka, Nu måste jag släppa ut min katter då alicia ligger framför dörren och skriker.!

2010-04-12
10:31:16

Måndag

Jag är sjuk har åkt på värsta dunder förkylningen, Skulle jobbat ikväll men så blev det icke, sjukskriven både i dag och imorgon, typiskt! I helgen har vi försökt trotsa min förkylning och för att göra lite nytta det gick si sådär. Jag låg på soffan älsklingen fixade :) I lördags åkte vi iaf till pappa för att hämta hem får bil fick även i oss lite mat,påvägen hem hyrde vi en massa filmer vi som aldrig brukar hyra:) Senare på kvällen åkte älsklingen och satt på sommardäcken på bilen äntligen. Nehe nu blir det sängen igen. tjao

2010-04-07
08:46:41

God morgon

Godmorgon. Jag gick upp förenstund sen har hunnit få i mig ett par koppar kaffe, gottit dessutom är det strålande sol ute :) Nu väntar jag på att klockan ska bli nio så jag kan se andra avenyn beroende som jag är. Idag blir det en träff med Gina vet dock inte vad som händer, men vi har alltid galet roligt tillsammans så något kul blir det allt. Ikväll ska vi rensa ur vinden för på torsdag när jag jobbar kväll ska älsklingen till tippen och slänga massa skit, sen ska han även försöka koppla in det nya hemmabiosystemet, skönt att man slipper vara hemma då :) Ihelgen  blir det ett besök hos pappa för att hämta hem vår bil igen, sen på lördag blir det eventuellt lite fest :) Det var allt för denhär stunden hörs senare tjaaao!


2010-04-06
18:32:04

Nyförlovad

Ny förlovad och lyckligast i världen.
Det har hänt mycket denna helgen men orkar inte ta allt som har hänt. Det har varit påskfirande förlovning en massa ikea besök. Och massa massa annat roligt. Idag var det första dagen på jobbet skönt att var igång, efter jobbet blev det lite kaffe med Gina sen byta bil med pappa då våran skulle in på service, Fick även försäkringen på bilen som ska vara betalad i maj 4000:- jippi!
Nu väntar jag på älsklingen som är och tränar sen blir det solning :)