2011-09-30
07:43:51

Fredag

God morgon fredag. Slänger in ett snabbt hej kaffet är upphällt Barnkanalen på tv nu ska vi mysa en stund till :)


2011-09-28
14:31:25

Öppna förskolan

Hemma efter en dag på öppna eller har varit hemma en stund. Hur som helst alltid lika kul att vara med på sångstunden och se hur mycket det faktist uppskattas av våra små hjärtan :) Om en timme kommer pappsen hem då ska vi ut och prov åka den nya bilbarnstolen ;)

2011-09-28
08:29:49

Onsdag 28 september

God morgon här är vi pigga och glada! Jag dricker morgon kaffe felicia sitter på sin lekmatta och leker med alla sina byggklossar som fyndades i ullared. Klockan tio ska vi möta upp Linda & Neo på öppna förskolan så barnen får leka av sig lite och mammorna prata av sig lite ;) Igår blev det lugnt kändes som en fredag det åt tacos och hade mys framför tvn. Robban åkte iväg för att kolla på en ny bilbarnstol till flisan då hon har vuxit ur den andra. Så nu är vi en bilbarnstol rikare.

2011-09-27
20:50:33

Äntligen

Äntligen är blogg appen här :)


2011-09-27
09:28:16

Felicia 6 månader

I söndags fyllde min skrutt hela 6 månader, säger som alla andra va tiden går fort när man har barn!



Felicia kan sitta själv, krypa men bara bakåt, fått två små tänder älskar välling, har sen 1 månad tillbaka börjat använda napp.

6 månader av lycka skratt tårar nyfikenhet förväntan stolthet trötthet KÄRLEK!
Mamma & pappa älskar dig vår lilla skatt!

2011-09-27
09:04:29

helgen

Helgen har sprungit iväg i rekord fart
I fredags blev vi bjudna på mat hemma hos min mamma/mormor. Lördagen var jag lite halvkrasslig så det blev mycket slappande hann även med en sväng till ikea!

I söndags ringde min klockan 04.15 för jag skulle åka till ULLARED äntligen som jag har tjatat om detta, lite impulsivt bestämde vi detta på lördag kväll. packade in mig och flisan i bilen tillsammans med Hanna. Var sjukt nervös hur det skulle gå med felicia en hel dag i ullared men hon var världens snällaste min lilla skrutt :)
Handlade inte för så mycket men vad mycket saker jag fick :)

Igår var det måndag vilket betyder att R är pappa ledig så skönt att ha honom hemma en dag extra. Så igår var det kalas inplanerat, passade därefter på att åka och storhandla då vi struntade i det i fredags när vi blev bjudna på mat. Så härligt att ha både kyl och frys full igen :)

2011-09-23
15:05:43

färgning.

Flisan sover en liten lur försökte också vila efter natten som var men jag har så svårt att koppla av på dagarna så jag gav upp, passade istället på att slänga i lite färg i håret så nu ska den hemska utväxten bort och fyllas i mig ny mörk färg :) Rätt nöjd att jag färgade mitt hår mörkt istället för att ha kvar det blonda för så mycket lättare det är att slänga i färg i håret när man är mörk. Blondera det hemma har jag aldrig vågat göra :)

Nu ska färgen sköljas ur ska även passa på att fräscha till mig lite innan R kommer då blir det stor handling som gäller.

2011-09-23
11:44:52

kattjävel ?

Går ut för att plocka in våra dynor som ligger på altanen plockade in ute möblerna för några dagar sen lät då dynorna ligga kvar under taket. När jag tar i dynorna känner jag hur det stinker kattpiss. Jävla katt/ katter det går inte tvätta dynorna bara överdragen.
Skulle kunna strypa kattjävel som har pissat på våra dynor!!

2011-09-23
10:22:13

fredag = helg

God morgon!
Känner mig pigg idag vilket är helt sjukt. Fy vilken natt vi har haft Felicia har varit vaken i princip hela natten misstänker att det är tänder på gång igen eller om det är krypningsfasen som håller på att lossna?
Idag är det fredag vilket betyder helg hoppas att pappa R ska vara ledig också, man kan ju alltid hoppas. Visst alla extra jobb behövs men vi vill ha pappa hemma också :)
Idag ska jag ringa en massa viktiga telefon samtal nu håller vi alla tummarna för mig!



2011-09-22
08:50:04

God morgon torsdag

Solen skiner och jag är på strålande humör :)
Idag ska jag och Felicia ta bussen in till stan för att fixa lite ärende efter de ska vi hem till mamma / mormor där flisans kusin är på besök vi pratade lite om att gå till öppna förskolan vi får helt enkelt se vad som hittas på. Måste passa på att leka med kusinen som annars bor i stockholm lite trisst är de! Dom kunde haft så kul tillsammans då det endast skiljer 7 månader mellan dem.
Nu ska jag njuta av mitt morgonkaffe sen ska kläderna på efter de Stan!

2011-09-21
17:20:12

Mat

Har precis hunnit laga mat och ätit medans Felicia har sovit sin sista napp för idag.
Gjorde korvstroganoff idag inget märkvärdigt men så gott det är !
Nu väntar vi på att pappan i huset ska komma hem han har varit på "trädgårds" mässa i jönköping med jobbet men vi hoppas han kommer hem snart så vi kan mysa, ikväll blir det bonde  utan onyttigheter för det åt vi igår så nu får det vänta till helgen hur var det nu operation viktnedgång ? ;)

2011-09-21
12:58:05

Onsdag 21 september

Hej hej!
Idag har vi varit på bvc för läkarbesök allt såg fint ut och min lilla tjej väger nu 9100g, vidare hem till Linda & Neo där vi blev bjudna på frukost det tackar vi för efter några timmar med skit snack var vi tvugna att bege oss hemåt för en viss tjej blev lite för trött, han inte ut genom området förens hon somnade gott i vagnen snacka om trött tjej!

Jag ska nog passa på att slänga mig i soffan medans lill fisen sover :)

2011-09-20
12:15:50

Gunga är roligt!


2011-09-20
12:12:59

Overall inköpt till Felicia


2011-09-20
12:06:15

sämsta

Världens sämsta på att blogg jag vet!

Idag är det grått halv trist väder men jag är glad ändå, Flisan vilar lite eller sen en timme tillbaka har varit inne hos henne flera gånger hon brukar vila max en halv timme !

Jag har hunnit med lunch i lugn och ro skönt för omväxlingsskull.
Idag hade vi bestämt att gå till öppna förskolan babycafét men kände inte rikigt för det när jag vaknade så vi hoppade det helt enkelt nästa vecka kanske ? :)

Helgen har vi spenderat mesta dels hos min mamma blivit bjudna på mat hela helgen det tackar vi verkligen inte nej till så här innan lön ;) Anledning till attt vi har varit där så mycket är att min "plastis" syster har varit där med sin sambo och deras 3 veckor gamla son, åååh jag blev så bebis sjuk kan inte tänka mig att Felicia har varit så liten känns helt overkligt.

Nu ska jag passa på att fixa lite här hemma innan det är dags för lek igen !