2011-05-30
08:53:29

Måndag 30 maj

God morgon!
oj vad tiden går fort på onsdag är det redan juni, jag hänger inte riktigt med känner jag !

I vanlig ordning sitter jag här ny duschad med kaffet i högsta hugg , solen skiner jag är på bra humör.

Igår vankades det tjej middag hemma hos Linda, god mat trevligt sällskap kul att lära känna lite nytt folk också!
När jag kom hem fick jag en super överaskning en tvättmaskin, välbehövligt. Att tjata ger tydligen resultat :)
Pappa Robert jobbar sin första dag nu efter en veckas sjukskrivning pga av ryggen!
Nu ska det ätas igen! ;)


2011-05-28
09:16:56

Lördag 28 maj

God morgon!
Pigga och utvilade ligger Felicia och jag på ett täcke på golvet framför tvn, några skilda världar avsnitt har vi också hunnit med. Pappan i huset sover fortfarande han var på lite fest igår.
Igår spenderade jag några timmar hos frissan,hjälp jag känner inte igen mig själv. Mamma ställde upp som barnvakt Tack! Dock hade jag väldigt svårt att slappna av, aldrig varit ifrån min lilla tjej så länge.
När vi kom hem så gjorde vi iordning lite mat, grillspett och klyftpotatis. Vi fixade maten och bar över det till grannen istället! Efter lite trevligt prat stack grabbarna på fest. Jag däremot följde med Hanna till öland istället och hämtade hem deras helt underbara kattunge!

Idag blir det en ganska lugn dag gissar jag på, vid fyra tiden ska vi bort till mamma för lite morsdag firande.En dag för tidigt. Imorn blir det tjej middag hos Linda istället. Något på gång hela tiden absolut inte mig emot!

Nu ska dom roliga räkningarna betalas!

2011-05-25
17:55:15

Onsdag 25maj

hej! Slänger in ett snabbt inlägg, dagen springer iväg. Dagen startade redan klockan 07.00 med städning av lägenheten välbehövligt vill jag lova.Halv elva tiden kom pappa/ morfar och hämtade upp hos skulle iväg för att hälsa på fastrarna, därefter blev det mat på max. Sedan skjutsade han oss till bvc för ett besök, blev upphämtade utav Robban vidare på kalas. Och nu sitter jag hemma och inväntar Linda och Neo för lite kvällsmys. Robban stack iväg på fotboll. Nu skriker Felicia dags för mat!

2011-05-24
14:10:32

Felicia 2 månader!

 
Imorgon blir min fina tjej redan två månader, vart tog tiden vägen?

2011-05-24
13:45:46

Tisdag 24 maj

Regnet öser ner. Pizza film godis & en massa mys med min lilla familj kan inte bli mycket bättre!

Förra veckan var vi hos pappa tisdag - torsdag så mysigt dagarna bara sprang iväg! I fredags var det dags för bvc igen påvägen hem stannade vi till hos Linda för lite kaffe och skit snack. Lördagen åkte vi på loppis då pappa + mina fastrar stod och försökte sälja lite gamla saker från farmor. Jag fyndade en hel del fräscha polarn kläder för tio kronor styck, kalas bra för min ekonomi ;) Kvällen spenderades ute på vår nybyggda altan grillat och öl ja tro det eller ej så fick det faktist bli en öl för mig också, sommarkänsla!
Sådär ja nu fick ni lite uppdatering om vad jag haft för mig kanske lite förståligt varför det blivit så dåligt uppdatering :)


2011-05-24
10:20:48

Dåligt!

Upptäckte att det var alldeles för längesen jag skrev, dagarna bara springer iväg helt enkelt. Jag ska försöka bättra mig.
Felicia bara växer och växer min stora tjej. Oftast vaknar hon bara en gång per natt för lite mat somnar snabbt igen, vaken längre stunder på dagen och är nöjd. Äter inte lika ofta. hon blir bara goare och goare min älskling!

Nu ska jag passa på att grejja lite här hemma, felicia sitter i babysittern och tittar på barn film, Robban är iväg på massage ihopp om att bli bättre i ryggen, fast jag klagar faktist inte rätt skönt att ha honom hemma för att få lite avlastning.

2011-05-17
09:32:13

Tisdag 17 maj

Nu packar jag & Felicia in oss i bilen, beger oss till morfar/ pappa ett par dagar.Men först ikea måste fylla upp pappas hus lite, blev visst lite tomt då han helt plötsligt bor själv igen. Så dessa dagar ska vara mys med bara pappa & Felicia :)


2011-05-12
09:58:16

Torsdag 12 maj

God morgon!
Pigga & vakna sitter vi här hemma, idag får vi gräsmatta det var på tiden. Nu börjar jag äntligen se lite slut på alla dessa projekt.Så planerna idag är att rulla ut gräsmatta fast jag tror jag lämnar det åt grabbarna så kan jag dricka kaffe och titta på istället.
Igår tog jag och Felicia en riktigt lång promenad men när jag är jätte långt hemifrån vaknar Felicia som verkligen hatar sin vagn så fick plocka upp henne då blev hon tyst en stund sen var det dags igen. Hade inget annat val än att ringa Robban så han fick hämta oss, efter att Felicia hade skrickit sisådär en halvtimme! Jag ska aldrig mer gå så långt hemifrån :)

Imorgon ska vi hälsa på jobbet, har tänkt det jätte länge men det har liksom aldrig blivit av. Så det är verkligen på tiden! På hemvägen ska vi förbi bvc igen, smörja på navlen lite, har en stump som inte riktigt vill lossna usch!

2011-05-11
13:44:19

Bvc besök

Nu är vi hemma efter ett besök på bvc, det gick bra Felicia växer på bra. Satt kvar länge & pratade då vi har lite svårt att få Felicia att komma till ro, då hon bara sover 5 minuter åt gången, nätterna är väldigt påfrestande. Så här ska det provas allt från babymassage till coca cola förbjud. Jag kommer att sakna min pojkvän nr 2 cocacolan ! Men vad gör man inte för sin lilla tjej.
Nu är bilden till tidningen inskickad så vi får se när prinsessan kommer med!

2011-05-11
10:12:42

Onsdag 11 maj

Ännu en dag som går i solens tecken inte mig emot. Sista kaffet är upphällt tidningen färdig läst färdig klädda både jag & Flisan nu in väntar vi tiden lite så är det dags för ett bvc besök ska bli spännande var ett tag sen men jag gissar på en rejäl viktökning.
Nu är det dags att fixa det sista!


2011-05-09
17:26:12

Mys helg!

Hej alla glada!
Min helg har varit helt kanon.
I Fredags tog jag & Felicia bussen in till mamma/mormor där vi tillbringade hela dagen på kvällen kom även min stora kärlek dit för lite mat.
I lördags kom pappa/morfar och hämtade upp mig & Felicia så följde vi med till husvagnen även denna kväll kom robban för lite mat stannade även till söndag morgon. Jag & Felicia där emot kom inte hemma förens idag på morgon vi har varit med morfar & haft det allmänt mysigt. Kom hem idag på morgonen och tog mig en lååång dusch då jag kände mig en anning ofräsch. Fick se mitt enorma tvätt berg så det var bara att bege sig till tvättstugan & yes jag lyckades få en tid så det har jag roat mig med denna soliga eftermiddag.

Det var allt för mig, vi hörs!

2011-05-05
10:30:06

Torsdag 5 maj

Solen skiner jag är på bra humör kan inte bli så mycket bättre eller jo förresten, det finns lite minus men inget jag känner för att dela med mig av förtillfället.
Mina kort kom inte igår så vi håller tummarna för idag istället jag vill ha dom innan helgen!

Imorgon har vi bokat in en date med mamma/mormor får åka bussen för första gången sen flisan kom, är ju inte så där haj när det gäller att åka buss med barnvagn men det ska nog gå bra;)

Imorgon är det exakt 6 veckor sen vårt lilla hjärta kom till världen efter 9 månaders väntan, så älskad från första stund!
Funderar lite på dethär angående dop, vi är ganska eniga dop i kyrkan skippar vi däremot funderar vi lite på en välkomsfest/namngivningscermoni istället. Då är frågan ska vi vara här hemma eller hyra lokal? Vilka ska vi bjuda? Vad ska vi bjuda på? Funderingarna är många så det tåls att tänka på :)

Nu ska jag ta några varv med damsugaren få passa på medans flisan sover !


2011-05-04
10:24:54

Onsdag 4 maj

Halva veckan snart gått skönt tycker jag trots min ledighet :) Idag är det bara grått och tråkigt så jag och flisan har legat och tragit oss i sängen läänge, men nu är vi uppe flisan äter jag tittar på bigbrother 24-7 och bloggar samtidigt. Snart blire frukost. Idag håller vi tummarna att mina kort kommer med posten :)


2011-05-03
17:47:27

Ikea

Tja tja nu är jag hemkommen från en tripp på ikea. Tog mig en rask promenad dit för att möta upp pappsen för lite mat, mys! Kom inte hem med mycket mer än två löpare, shoppade ju dessto mer innan jag gick hemifrån I love internet shopping! Nu ska jag laga lite mat till min stora kärlek medans lillan sover.

2011-05-03
11:18:21

Tisdag 3 maj

                                                                       Tja Tja bloggen!
Hur är läget ? Här är allt kalas bra, känner mig utvilad trots alldeles för lite sov timmar. Men vem behöver sova egentligen? Klockan är inte mera än elva och jag har redan haft världens bästa granne, vän också för den delen på frukost besök ett par timmar. Dock ses vi alldeles för sällan nu förtiden så får passa på när vi väl ses :)
Nu ska jag försöka mig på lite nätshopping, min lilla älskling ligger i mitt knä och försöker få i sig lite mat.