2011-06-08
11:16:48

Onsdag 8 juni!

Haft problem inom familjen därav den dåliga uppdateringen,bloggen har blivit lidande tyvärr!
Men nu är vi tillbaka på banan hyffsat glada!Så ska försöka bli lite bättre med bloggen nu!
Annars är allt som vanligt, Felicia växer och blir bara duktigare för varje dag som går, så roligt att se hennes framsteg och se hur hon utvecklas min lilla tjej!


2011-06-01
12:16:31

Så mycket kärlek!


2011-06-01
10:38:30

23.15 - 06.15

Helt otroligt trodde att det bara har varit enstaka gånger Felicia sovit så  många timmar men nu börjar det komma in på rutin, lyllos mamma!  Oftast brukar hon somna vid tio och sova till fyra fem någon gång, att få så många timmar i sträck betyder mycket. Tycker det är bäst när hon somnar strax innan tio för då hinner mamma och pappa få lite egentid vilket är otroligt viktigt blir lätt att man glömmer bort varandra.
 
I flera veckor har vi haft ute vår cykel på blocket utan några som helst resultat, men igår blev den såld! han prutade inte ens :)

Idag blir det nog en slappa dag till gissar jag på, det är rätt skönt att bara vara mysa gosa leka med min finaste flicka. När pappa slutar jobba åker vi till ikea, ska införskaffas ett nytt skrivbord för hoppningsvis, jag gissar att det blir en massa små skit också, måste köpa en ny kruka den finns någon som inte riktigt förstår att man inte kan fånga flugor i fönstret.

Under tiden jag skrivit denna inlägg har jag gungat Felicia i babysittern, så nu  har jag en sovande dotter så nu ska jag passa på att sätta på mig mitt ansikte så man blir människa någon gång!