2011-08-25
21:37:50

kväller

Både dotter och sambo sover gott den ena på soffan det är iaf inte flisan hon ligger tryggt i sin säng. Ångrar att vi köpte en så skön sova min sambo har förmåga att alltid somna på soffan :p
Imorgon tänkte jag be R att göra mig till vårt modehus för jag ska spendera några timmar där med eller utan honom, det kliar i min shopping fingrar ;)
Har ju trots allt lovat flisan både en gåstol och lite nya kläder, min stora tjej blir faktist 5 månader idag! Säger som alla andra jisses va tiden går fort när man har barn!

2011-08-25
10:39:35

Torsdag = helg

Jag är så lycklig över min lilla familj vet inte hur jag skulle klara mig utan er!

Idag är det torsdag, fredag för oss då pappa R är ledig från jobbet imorn, eftersom inte jag har något körkort är det han som måste åka för att besiktiga skit bilen sen vi köpte den har det bara kostat oss massa pengar känns det som så vi håller tummarna för att den går igenom.
Vi pratar mycket här hemma lutar som att vi ska sälja lägenheten och leta nytt. Precis när lägenheten är färdig renoverad jag vet!  Trivs kanon i lägenheten men finns alldeles för många minus fullt med bittra människor som bara gnäller, ex som flyttar in i området, hyreshöjning och en massa massa annat!

Imorgon ska vi köpa massa nya kläder till flisan har även lovat henne en gåstol ;) Åh vad jag älskar när det rullar in pengar på kontot!

Behöver alla tips jag kan få, har otroligt svårt att få Felicia att somna det bästa sättet är i bilen men det går ju inte på dagarna när R jobbar, vagnen funkar ibland men då måste jag gå jätte långt det är man ju itne alltid så sugen på. Så har ni några tips ? ;)


2011-08-24
13:48:41

Onsdag!

Flisan sover en liten lur, halv krasslig helt plötsligt igår började näsan rinna rosslig också. Bökat mycket inatt!
Imorse mötte vi upp Linda & Neo för en liten promenad och lite kaffe häng, trevligt trevligt! Vidare hem lunch och tvätt stod på schemat. Idag kommer den nya skilda världar boxen jag är glad har väntat hela sommaren :)
Nu ska jag börja gå igenom flisans gaderob och lägga undan alla sommar kläderna och skriva en lista på vad som måste inhandlas till hösten :)

2011-08-23
13:29:18

Promenad!

Precis hemkommen efter en PW fy farao va svettigt det var, men va bra det känns efter ! Har även hunnit få i mig lite lunch ett par knäcke Felicia fick pasta med köttfärssås ;)
Nu hoppas jag att felicia vill leka ensam en lite stund så jag hinner dra ett par varv med damsugaren. Städning är inte något som prioriteras här hemma längre :P

2011-08-23
10:01:47

Tisdag 23 augusti

God morgon!
Tuff natt flisan vaknade precis när jag skulle gå och lägga mig, så hon har sovit oroligt i princip hela natten, fick henne äntligen till att ta en lur så jag har hunnit duscha och hällt upp mig en stoooor kopp kaffe ihopp om att vakna till liv.
Idag skiner solen så det får bestämt bli en promenad måste ju göra något åt min vikt också. Att gå upp över 30 kilo när man väntar barn är inte att rekomendera!
Någon som har någon bra diet att köra på ? ;)
Gruvade mig rätt mycket för att visa mig i bikini på babysimmet men hur som helst har vi tackat nej till vår erbjudna plats. Blev lite små snål nästan 1000 kronor för sammanlagt 4 timmar.Tycker inte det är helt okej.


2011-08-22
09:09:04

Måndag 22 augusti 2011

Måndag det regnar pappan i familjen jobbar. usch vad jag hatar när semestern är slut 4 veckor vart tog dom vägen?
Felicia sover fortfarande jag har hunnit med en lång dusch kaffet är upphällt sitter bara och njuter av tystnaden ibland är det härligt.
Snart fyller flisan 5 månader och vår lilla tjej kan redan sitta gissa om mamma är stolt ;)