2011-02-23
15:05:00

23 februari

Solen skiner jag är på bra humör! Idag har jag haft kaffe besök utav bästaste granne, kaffet tar vi igen en annan dag :) Tvätten är klar efter ett antal rundor till och från tvättstugan.Tog mig en låååång dusch efter det har jag hunnit med att baka snickerskakor, vid halv fem ska vi på födelsedagsmiddag hemma hos mamma hoppas det bjuds på något riktigt gott!
13 dagar kvar!


2011-02-22
10:28:37

Tisdag 22 februari

Aj aj aj säger jag bara, ryggen värker magen gör ont, känns som jag har den värsta mensvärken ever! Men jag vet det är såhär det ska kännas. Var på mvc igår allt såg bra ut bebis hade fixerat sig så det kan helt enkelt vara dags när som, vila vila vila! var det sista hon sa till mig innan jag skulle gå hem. Dock var hon lite bekymrad över min vikt uppgång + 25 kilo var tydligen inte helt okej. Men vad gör man ? :) Dessa extra kilon tar vi tag i sen + gärna några extra till :)

Idag skulle Linda kommit på kaffe besök men kände att jag verkligen inte hade någon ork till detta, hoppas hon förstår. Jag ska ligga i soffan hela dagen kan behöva det!

Helgen har sprungit iväg som alla andra, Har fixat det mesta till bebis, skönt att ha det avklarat. Nästa vecka tänkte vi hämta bilstolen om vi inte måste innan !


2011-02-16
11:06:05

Onsdag 16 februari

Jag är usel på det här med & blogga, dessutom behöver jag nog lite förnyelse här på bloggen men jag lyckas inte själv eller jag skulle säkert lyckas med jag har varken lust eller tålamod.

I fredags kväll när vi sitter vid kökbordet för att dela på en pizza kommer det plöstligt en ambulans och snurrar på området, tittar ut en stund senare och ser att den har stannat till hos en av våra grannar tänker inte mer på det, dagen efter läser jag i tidningen att en 1åring pojken har avlidit efter att ha hamnat under vatten när han badade badkar till sammans med sin storebror, detta visar sig vara våra grannars lilla pojk som dagen efter skulle fylla 1 år. Tycker detta är så fruktansvärt tragiskt lider verkligen med denna familj!

Idag är det onsdag jag har en hemma dag som spenderas med tvättning, städning och allt annat som hör vardagen till. Imorgon vid klockan 12 tar min kära sambo helg, skönt med en lång helg för engångsskull förhoppningsvis ska vi fixa färdigt det som går innan den lille kommer om 20 dagar eller kanske innan eller kanske efter ingen som vet!


2011-02-14
11:05:34

Måndag 14 februari

Hej på er! Här har vi legat sjuka hela helgen, älsk var tvungen att jobba idag jag ligger hemma och är fortfarande sjuk, inge vidare! Har inget mer att tillägga mer att det är väldigt synd om mig...

2011-02-11
10:07:00

Fredag 11 februari

Jag är piggare! Dock långt ifrån frisk. Äntligen fredag mys helg, inte många helger till vi är ensamma skumt. Längtar efter min lilla familj. Jag satt och funderade och kom fram till att jag inte har druckit kaffe på över 1 vecka! Huvudvärk har jag inte heller, dricker iofs typ 1 liter cola varje dag istället, koffein som koffein :P
Nu ska jag spela sims och för driva några timmar!


2011-02-10
13:35:31

Torsdag 10 februari

Jag är sjuk och sjuk är nog bara förnamnet. Jag äter och äter inget smakar ett skit, sover, fräser, hostar. underbart! Dessutom vaknade jag av snö imorse, nej tack. Min kära sambo som har snöjouren idag fram till nästa torsdag, vi vill inte ha mera snö!
Jag sover inte på nätterna kan inte andas genom näsan ont i hela kroppen och inte nog med det extrema förvärkar har jag också, men lilla goding du får gärna stanna i magen ett tag till :) Nu ska jag inte klaga mera utan tar och kryper upp i soffan igen!

2011-02-09
12:18:38

9 februari

Kom precis hem efter en runda på ikea & rusta med pappa! Sagt och bestämt kom han in till kalmar idag för ett litet besök, far & dotter tid behövs. tjugo över åtta ringer pappa och väcker mig och säger att han är påväg, redan! Hoppar upp i sängen springer runt för att få någolunda ordning här hemma sen en snabb dusch, sen ringer det på dörren. Hade inte riktigt räknat med ett så tidigt besök :) Dock blev det ingen lång visit idag, lämnade ju både Elsa & Alicia under samma tak så vågade inte hålla oss borta för länge.
Igår var vi ute i trekanten för att laga bilen äntligen! dock några tusen fattigare. Men det var det värt.
Nu ska jag krypa upp i soffan & vila mig lite min förkylning är verkligen inte att leka med!


2011-02-08
10:18:53

8 februari

Tisdag, 28 dagar kvar till beräknad bf.Allt såg bra ut med den lille, huvudet ner rumpan upp jag hade rätt.
Grattis till världens bästa sambo som klarade teori provet till truck kort direkt efter att typ inte ha pluggat alls mycket, nu är det bara två dagars körning kvar :)
Idag är det som sagt tisdag vilket innebär tvättdag, ska även ta mig en promenad bort till pressbyrån alldeles strax vaknade med dunder dunder ont i halsen så måste köpa hem mig ett föråd med pigellin och halstabletter !
Imorgon kommer pappsen på besök får se vad vi ska roa oss med jag röstar för ikea.
Torsdag blir det fika hos linda hoppas bara att förkylningen inte blir värre än såhär!


2011-02-07
11:09:11

7 februari

God morgon Måndag!
Ny duschade och fin har jag burrat upp mig i soffan tillsammans med datorn + korsords tidning :)
Idag blir det till Mvc för en rutinkontroll får se om lillen ligger i startläge det känns så iaf. R har utbildning denna veckan så idag får jag traska själv till Mvc.


2011-02-06
10:21:13

6 februari

Jag längtar till sommaren då ska jag njuta av denna underbara utsikt!


2011-02-04
13:18:36

4 februari

Äh nu slutar vi tycka så synd om oss själva. Det är fredag endast 32 dagar kvar jag bara växer och växer. Jag har skrivit en lååång lista på saker som ska inhandlas till bebis denna helgen trodde jag hade fixat det mesta, men icke. Tänkte försöka att knåpa ihop mitt förlossningsbrev också så det blir färdigt. Väskan ska även packas. Vill ha allt färdigt, har sånna förvärkar på nätterna så jag känner på mig att den lille är rätt sugen på att titta ut tidigare än beräknat. jag är trött på att gå hemma och bara vänta på att allt ska sätta igång. Jag längtar efter dig!

Ibland saknar jag det vi hade du & jag.


2011-02-03
12:00:12

Torsdag.

Ibland blir man bara för trött på vissa människor.


2011-02-01
11:53:23

1 februari 2011

Tisdag och redan februari vart tar tiden vägen, trots att jag bara går hemma så går det fooort!
Helgen gick fort fredagen var R ledig så då var det fullt upp tandläkar besök, träning och shopping :) Lördagen förmiddag spenderade vi tillsammans med svärfar han ville leka med oss så vi åkt runt för lite shopping även denna dag, kvällen blev det god mat med goda vänner , senare hämtade vi upp pappa då han skulle åka med oss tillbaka till kalmar, stackarn han var så nere. Att separera är aldrig lätt speciellt inte om man fortfarande älskar varandra, men vad ska man göra om det helt enkelt inte funkar ?
Söndag blev det lite hemma fix avslutade kvällen med tacos och bingolotto vi vann! 100 kronor ;)