2010-02-28
08:51:04

Ska vi leka?


2010-02-27
09:45:39

Ta kort på mig istället!

Hörru jag vill också vara med på bild!

2010-02-27
09:15:08

Lördag 27februari

God morgon blev visst lite sovmorgon för min del, nu sitter jag iaf med mitt härliga kaffe, Alicia och felicia ligger fortfarande i sängen och sover med husse :)
Igår kväll kom förkylningen smygande igen och idag är jag genomförkyld igen, kasst.Jag kröp ner tidigt i sängen med datorn och tittade på fjorton suger haha var rätt kul faktist :)
 
Idag blir det nog inte mycket gjort får se när älsklingen vaknar och hur han mår, men jag gissar på en hemma dag med slappis i soffan.

2010-02-26
17:48:23

Ensam hemma

Katterna & jag myser i soffan ska snart tända massa ljus i hela lägenheten ta mig en cider sen ska vi se någon rikig tjej film, ibland måste man ju passa på :)


2010-02-26
09:26:25

Fredag 26 februari

Trött och seg är jag men lite kaffe till så blir det nog bra:)
Idag är det fredag och lön fasen va bra.
Det är lite synd om mig jag ska vara ensamma hela jäkla dagen,
älsklingen kommer hem vid halv fyra men blir hämtad vid halv fem igen.
Dom skulle ut med jobbet bowling på harrys och lite, nej då jag är inte avis:)
Jag och kissarna ska ha mys dag hela dagen/ kväll får se vad vi ska ta oss till
skulle behöva en rejäl städning här hemma så det får nog bli så!


2010-02-25
10:33:31

sjukling

Jag mår inge vidare alls, helt genom förkyld och feber, blandat med lite ångest jag behöver ju verkligen jobba! Hoppas jag klarar av att jobba mina timmar imorgon.

Igår efter jobbet fixade jag och kärleken lite mat tillsammans sen slängde jag mig i soffan med täcket gottit :)
Tittade även på bröllopsfotografen inte överdrivet bra film men ändå helt okej att titta på !

2010-02-24
11:06:00

Kass

Känns som jag börjar bli sämre igen, höller i mig kaffe för att försöka bli pigg, vet dock inte hur jag ska klara av att jobba imorgon. Idag jobbar jag ju bara tre timmar så det får gå. Tror bestämt att jag måste gå förbi netto innan jobbet och köpa mig ett paket cigg ibland måste man ju få det är ju trots allt synd om mig idag :)

2010-02-24
09:35:55

Onsdag

Fy farao säger jag bara har varit super dålig hela natten ont i halsen och knappt kunnat andas pga täppt näsa. Nu börjar det dock släppa lite men känner mig fortfarande dåsig,men vid halv 1 ska jag befinna mig på jobbet igen.
Det är sol idag! :)

Igår blev det som sakt lite firande köpte med oss pizza och åkte dit var inte där förens halv åtta. Kärleken satt hos frissan i två timmar undrar vem av hos som är fåfäng egentligen :)

Mia dom ska börja med ett nytt schema på jobbet så blev det två nya tjänster som är prövotid på till sista oktober men om det fungerar blir det givetvis fortsättning :)Det kallas tydligen avanställing, så kommer antagligen ha 75% på stället sen resterande på 2 andra boenden.
När kommer du på fika egentligen fredag? :)


Nu ska jag faktist ta mig lite frukost, tjiing!

2010-02-23
16:51:52

Tisdag 23 februari

Nu sitter jag och gottar mig i soffan mätt som tusan.  Idag blev det lite jobb igen skulle sluta vid halv två men blev kvar ett bra tag till, hade massa papper att fylla i inför tjänsten jag ska börjar på så nu har jag önskat upp till 90% känns verkligen kanon!

Inatt vaknade vi vid halv tre och kunde inte somna om så låg och tittade lite på tv sen gick robban upp och efter allt morgon bestyr somnar han i soffan och jag somnar i sängen vaknar av mig väckarklockan tvi vilken tur att jag hade ställt klockan! Men efter denna lilla sömn blev jag mycket segar masade mig iaf upp ska ta mig ut till norrliden med hjälp av en cykel i snöstorm jag var helt förstörd när jag kom fram det hade tagit mig en halv timme istället för tio minuter som det brukar ta fast det kan ju bero på att jag gick hela vägen med en tung cykel.
Det fanns ingen chans att jag hade kunnat cykla.

Idag fyller min mamma hela 47 år GRATTIS
Vi ska åka dit vid halv sju ungefär för lite födelsedagsfika.

Nehe nu ska jag fixa med mitt schema och se om jag lyckas få ihop det, hej hopp!

2010-02-22
14:58:05

Måndag 22 februari

Hej svejs. Nu är jag hemkommen från jobb har även hunnit med att ta tag i disken och slänga in en maskin tvätt :)
Trodde jag skulle bli tokig idag på morgonen slog en titt på termometern precis innan jag skulle ge mig iväg -15 och en dag i hemtjänsten det var inte direkt så att jag längtade. Men tro det eller ej så överlevde jag :)
Tycker det är kalas att jobben börjar trilla in så att jag är lite att göra om dagarna, imorgon blir det jobb igen dock i norrliden får se om jag klarar av att cykla :)
Nu måste jag ta en snabb dusch ska åka till maxi och stor handla när Robban har slutat jobba. Får se om jag återkommer har en del att fixa ikväll :)

2010-02-21
09:17:21

Söndag 21 februari

God morgon eller morgon var det för flera timmar sen pigg som vi är :)

I fredags hade vi en mys kväll med pizza lite spelande och ett par groggar :) Igår blev det en tripp till netonnet för att köpa en födelsedagspresent till min lille bror som fyllde hela 15 år i fredags. Efter det blev det kines buffe gottit värre.
Skulle fira min bror idag egentligen men vi åkte hem till pappa redan igår kväll blev lite god mat och vin för min del, träffade även farmor och farfar som var och hälsade på, blev en hel kväll hos pappa helt enkelt. Saknar att inte umgås med pappa så mycket som jag gjorde innan men det blir helt enkelt inte av.
Imorgon är det måndag igen och dags för jobb härligt med ny vecka jo visst :)

Nu ska jag plocka lite här hemma har fasen inte bäddat sängen på flera dagar det ska det bli ändring på :)


2010-02-19
15:13:08

Härligt!

Underbara dag jobb april - oktober fixat och antagligen längre fy farao va bra:)


2010-02-18
18:53:16

Mys

Felicia och husse ligger och myser i soffan :)
Jag älskar er mina godingar!


2010-02-18
11:30:06

Torsdag 18 februari

Nu jäklar kör vi det ska bara funka så enkelt är det :)
Jag har tagit tag i mitt liv, det funkar inte att bara gå runt och tycka synd om sig själv.

Om jag vetat då vad jag vet nu så hade allt varit klart och tydligt och sett annorlunda ut!

2010-02-16
08:59:39

Godmorgon tisdag 16 februari

Sitter i soffan och tar mig en kopp kaffe har dessutom alla mina tre älsklingar brevid mig sovandes. Min stora älskling har fått tillbaka den där jäkla förkylningen så har honom hemma idag me like:)

Min blogg är alldeles för tråkig har jag kommit fram till ska försöka slänga in lite mer bilder och något annat skoj ska försöka ändra om här lite också, ska se när jag har ork och lust:) eller är det någon som läser här alls?:)

Det snöar igen, va fan är detta inte mer snö nu tack!